Komercijalna banka svim vlasnicima transakcionih računa koji žele savremeno, jednostavno i brzo raspolagati svojim sredstvima, omogućava korišćenje Visa Classic Debit payWave kartice. 
Korisnici Visa Classic Debit payWave kartice mogu raspolagati sredstvima sa svog tekućeg računa, 24 časa dnevno - 365 dana u godini. 


Visa Classic Debit payWave karticu Komercijalne banke možete koristiti za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima, kao i za podizanje novca na isplatnim uređajima gdje je vidno istaknut znak Visa Classic Debit.


Visa Classic Debit payWave kartica je internacionalno važeća platna kartica i možete je koristiti i za beskontaktno plaćanje.

Uz pomoć ove tehnologije možete plaćati račune do određenog iznosa, koji propisuje VISA kartični brend različito u različitim zemljama, bez unošenja PIN koda, prostim prinošenjem kartice POS terminalu koji prihvata kartice sa beskontaktnom tehnologijom. Plaćanje iznosa preko definisanog iznosa možete izvršiti na isti način, ali uz obavezan unos PIN koda.
Visa Classic Debit payWave kartica u zemlji  i inostranstvu funkcioniše na principu on-line stanja na transakcionim računima za koje je kartica vezana.

Zahtjev za izdavanje kartica

Šta dobijam uz karticu?
  • Raspolažete sredstvima sa transakcionog računa
  • Mogućnost korišćenje u zemlji ili u inostranstvu
  • Plaćanje na internetu
  • Mogućnost beskontaktnog plaćanje za nekoliko sekundi
  • Za plaćanje u Crnoj Gori do iznosa od 50 EUR nije neophodan PIN (Opciono, Banka ne može uticati na podešavanja POS terminala drugih Banaka)
  • Moguće izdavanje do dvije dodatne kartice
bezbjednost upotrebe platnih kartica

Koristite besplatnu uslugu obavještavanja o autorizaciji platne kartice putem SMS notifikacije.

Preporučujemo da prije upotrebe platnih kartica pročitate savjete koje smo pripremili u vezi čuvanja kartica i sprečavanja zloupotreba.

Savjeti za čuvanje kartica
Ostale kartice

Saznajte šta dobijate uz ostale kartice iz naše ponude