Debitna kartica koju možete koristiti za plaćanja u zemlji i inostranstvu, na svim mjestima sa istaknutim Visa znakom, kao i za podizanje gotovine na bankomatima i šalterima banaka i za plaćanja preko on-line internet aplikacija. Idealna je za putovanja i internet trgovinu.

Visa Classic kartica je beskontaktna, debitna internacionalno važeća platna kartica koja posjeduje naprednu ContactlessTM tehnologiju koja omogućava obavljanje beskontaktnih transakcija, čime Vaše svakodnevne kupovine možete obavljati brže, lakše i jednostavnije. 
Osim uštede dragocjenog vremena, plaćanje ovom karticom pruža visok stepen bezbjednosti, imajući u vidu da posjeduje čip modul, kao najsavremeniji vid zaštite podataka o korisniku kod bezgotovinskog vida plaćanja.
Da biste postali korisnik Visa Classic, neophodno je da otvorite transakcioni račun u Banci.

Visa Classic kartica u zemlji  i inostranstvu funkcioniše na principu on-line stanja na transakcionom računu.

Zahtjev za izdavanje kartica

Šta dobijam uz karticu?
  • Primi novac neograničen broj puta
  • Uplate u svim ekspoziturama
  • Plaćanje na internetu
  • Plaćanje u zemlji i inostranstvu
  • Za plaćanje u Crnoj Gori do iznosa od 50 EUR nije neophodan PIN (Opciono, Banka ne može uticati na podešavanja POS terminala drugih Banaka)
  • Moguće izdavanje do dvije dodatne kartice
bezbjednost upotrebe platnih kartica

Koristite besplatnu uslugu obavještavanja o autorizaciji platne kartice putem SMS notifikacije.

Preporučujemo da prije upotrebe platnih kartica pročitate savjete koje smo pripremili u vezi čuvanja kartica i sprečavanja zloupotreba.

Savjeti za čuvanje kartica
Ostale kartice

Saznajte šta dobijate uz ostale kartice iz naše ponude