Debitujte u velikom stilu – jednim potezom kartice!

Debitne platne kartice Komercijalne banke uliće Vam samopouzdanje. Učiniće da zaboravite na gotovinu i uvijek plaćate sa sigurnošću. Bilo koju od tri debitne kartice da koristite, osjećaj je uvijek isti: sigurnost, jednostavnost i povjerljivost. Sa debitnim karticama Komercijalne banke, uvijek ćete biti u prednosti...

Budite KomBank klijent koji želi savremeno, jednostavno i brzo raspolagati svojim sredstvima na transakcionim računima. Postanite korisnik Visa Classic Debit payWave kartice. 

Odvojite sredstva koja želite potrošiti na putovanju ili putem interneta, kako bi ste se osjećali opuštenije i sigurnije. Debitna Classic kartica je kartica  koju možete koristiti za plaćanja u zemlji i inostranstvu, na svim mjestima sa istaknutim Visa znakom, kao i za podizanje gotovine na bankomatima i šalterima banaka i za plaćanja preko on-line internet aplikacija.

Koristite specijalne pogodnosti Visa Gold  platne kartice namijenjene VIP klijentima. Uđite u svijet  modernih i prestižnih sredstava bezgotovinskog plaćanja.